Hollywoodský producent svoji manželku v odchodu i s dětmi podpořil. Dokonce se rozhodl odletět do Evropy a nastoupit do léčení, které by mu mělo pomoci zvládat jeho závislost na sexu a nevhodné chování.

„Minulý týden se objevilo v mojí rodině hodně bolesti, za kterou jsem převzal zodpovědnost. Sedli jsme se s Georginou, kterou miluji víc než cokoliv na světě, a řešili jsme, co by bylo nejlepší pro naši rodinu. Bavili jsme se o rozdělení naší rodiny a já ji podpořil, aby jednala podle svého srdce. Chápu, miluji ji a miluji naše děti a doufám, že až na tom budu lépe, budu se moci vrátit do jejich života,“ znělo ve Weinsteinově prohlášení.

Desítky hollywoodských hereček Weinsteina nařkly ze sexuálního obtěžování, nechutného chování, sprostých návrhů a také ze znásilnění. Mezi těmito ženami byly i velké herečky jako Gwyneth Partlow a nebo Angelina Jolie. 

Mezi ty ženy, které se jako první rozhodly promluvit o nechutné situaci, patří herečka slavná ze seriálu Čarodějky Rose McGowan. Ta se ke kauze velmi aktivně vyjadřuje na Twitteru. Ty, kteří se rozhodli Weinsteina hájit, na sociální síti veřejně vyhlásila. Udělala to už třeba návrhářce Donně Karan a nebo herci Benu Affleckovi.

Fotogalerie
15 fotografií