Do stovky to sice nedal, ale i tak to byl vždy velký sexuální přeborník. Vyzkoušel sex klasický, čtyřku, bi i řadu dalších variant. Ke svým milenkám byl velkorysý a v megavilách Playboye proslulých nevázanými večírky si žily v luxusu.

Jen mladé maso…

Vrstevnice ho nikdy moc nezajímaly, a čím byl starší, tím víc ho přitahovaly mladé kočky. Jeho třetí manželka Crystal Harris, která mu řekla ano až na druhý pokus v roce 2012 a jíž se na to konto říkalo Nevěsta na útěku, byla o 60 let mladší. Před tímto sňatkem žil jednu dobu ve »svém sídle neřesti« najednou se třemi milenkami Holly Madison, Kendrou Wilkinson a Bridget Marquardt…

Začala to Marilyn

Jako první celebrita se v Playboyi objevila v prosinci 1953 na titulu oblečená, uvnitř čísla pak nahá slavná sexbomba Marilyn Monroe. A i po smrti jí bude blízko. Jeho ostatky totiž uloží hned vedle hrobky Marilyn na hřbitově Westwood Memorial Park v Los Angeles. Hrob si už s tímto záměrem pronajal v roce 1992 za 75 tisíc dolarů (1,65 milionu korun).

Nahé celebrity

Vedle Marilyn svlékl Hefner mnoho dalších celebrit – mj. Charlize Theron, Madonnu, Samanthu Fox, Geri Halliwell, Tiffany či Cindy Crawford. Nevynechal samozřejmě ani krásné Češky, jeho nabídce neodolaly Olga Schoberová, Pavlína Pořízková či Eva Herzigová.

VIDEO: Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012

Video
Video se připravuje ...

Poslední manželka Crystal Harris, kterou si vzal v roce 2012 youtube/Pikata TV

Fotogalerie
5 fotografií