Brunetka má na sociální síti 125 milionů příznivců, kteří se v pondělí dost podivili nad jejím nejnovějším příspěvkem. Tím byly tři fotky jejího bývalého přítele Justina Biebera, na nichž byl ovšem úplně nahý.

Hned vzápětí bylo jasné, že tento kanadský žertík mají na svědomí hackeři, kteří se Seleně do účtu nabourali. Následovala rychlá blokace a zpěvaččin tým dostal profil znovu pod kontrolu.

Inkriminované snímky, kde je vidět i zpěvákovo přirození, vznikly v roce 2015 na dovolené na Bora Bora. Už tehdy idol mnoha mladých dívek zrovna neskákal nadšením z toho, že byl takto načapán a paparazzi fotky se dostaly na veřejnost. Co asi bude říkat teď, když se znovu objevily a neznámý vtipálek k nim navíc napsal velmi urážlivý popisek: „Koukni na toho negra, malá krevetka.“

Nadšením jistě neskákala ani samotná Gomez, která s Bieberem s přestávkami tvořila pár v letech 2010 až 2015. Sama je teď čerstvě zamilovaná do zpěváka vystupujícího pod pseudonymem The Weeknd (27), a tak rozhodně nepotřebuje šťourat se v minulosti.

VIDEO: Záběry  z turné zpěvačky Seleny Gomez

Video
Video se připravuje ...

Video z turné Seleny Gomez Instagram.com/selenagomez

Fotogalerie
53 fotografií