Bavič zemřel v požehnaném věku u sebe doma, oznámila to jeho rodina. Byl velice populární a vytížený po pracovní stránce, práce ho bavila a dával do ní všechno. Bohužel mu nepřálo zdraví, onemocněl totiž bronchiální pneumonií.

Za svou 75letou kariéru si zahrál v mnoha seriálech i představeních a pořadech. Proto jeho smrt zasáhla mnoho fanoušků i známých osobností.

„Od prvního okamžiku, co jsme se poznali, mezi námi vzniklo přátelství. Nikdy nezapomenu na jeho velkorysost, brilantní smyl pro humor a jeho snahu bavit diváky, které tolik miloval,“ řekl pro DailyMail bývalý pracovník sira Bruce.

Své popularity dosáhl v 70. letech 20. století. Od té doby k němu neodmyslitelně patří dvě fráze, které vždy říkal: „Rád vás vidím, vidím vás dobře“ a „Neudělali to dobře?“. Dokonce se tento muž dostal do Guinnessovy knihy rekordů za 75 let účinkování a vystupování v televizi, nastoupil v roce 1939 a v roce 2014 dosáhl rekordu.

Bruce vystupoval aktivně v televizi do roku 2014, předešlý rok se zúčastnil dokonce i Glastobury festivalu a v roce 2017 nás navždy opustil na následky nemoci.

VIDEO: Karel Voříšek je v 53 letech v nevídané kondici! Co pro to dělá?

Video
Video se připravuje ...

Karel Voříšek je v 53 letech v nevídané kondici! Co pro to dělá? David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
7 fotografií