Privátním tryskáčem Embraer Legacy se současný král evropského popu do naší metropole dopravil rovnou po středečním koncertě v litevském Vilniusu. A to v doprovodu otce Petera, který s ním na turné zpívá. „Bydlet budou v hotelu v centru Prahy. Ve čtvrtek chce Robbie odpočívat, v pátek ho čeká zkouška na sobotní koncert,“ prozradil Blesku zdroj z pořadatelské agentury. Její zaměstnance, i tým Williamse, podle našich informací děsí, že má v sobotu večer v Praze pršet a teploty také nebudou nijak závratné.

Robbie do Prahy přiletěl v rámci turné ke svému albu The Heavy Entertainment Show, které vyšlo začátkem listopadu loňského roku. Třiačtyřicetiletý britský hudebník, který se celebritou stal už na začátku 90. let jako člen chlapecké kapely Take That, se k nám vrací po roce. Loni v Praze odehrál soukromou show na svatbě dcery ruského oligarchy Rašida Sardarova.

Pro veřejnost u nás Williams naposledy vystoupil před třemi lety. Ve vyprodané pražské O2 areně jeho pestré show aplaudovalo podle pořadatelů 16 000 diváků. Nyní pod širým nebem očekávají organizátoři návštěvu desítek tisíc hudebních fanoušků.

V místě konání je nedostatek parkovacích míst. Pořadatelé proto nabádají návštěvníky, aby k dopravě do Letňan využili městskou hromadnou dopravu. Areál letiště v Letňanech bude otevřený od 15:00, v 19:15 vystoupí jako předkapela skupina Erasure a ve 20:30 Williams.

„Přípravy jsou v plném proudu. V místě konání koncertu se staví scéna. Vstupenky jsou v tuto chvíli k dispozici v prodejních sítích Ticketpro a Ticketportal a předpokládáme, že budou i těsně před koncertem na pokladnách v Letňanech,“ řekl Petr Novák z pořádající agentury Live Nation.

Fotogalerie
22 fotografií