I když je v pokročilém stupni těhotenství, nikdo by to na ní nepoznal... Mnozí fanoušci jí dokonce očekávání dalšího potomka vůbec nevěří! Někteří lidé si myslí, že ženě dítě mezitím nosí úplně jiná žena a ona ho potom pouze „převezme“. Aby podobné teorie vyvrátila, zveřejnila před třemi dny jako důkaz na Instagramu fotku z ultrazvuku. Miminko má prý vážit něco přes kilogram.

Sarah Stage se na svých profilech na sociálních sítích chlubí s těhotenskými fotografiemi už několik měsíců. Problém je, že na nich zcela chybí to nejdůležitější – bříško... Vznikají tak někdy docela úsměvné příspěvky, kdy v póze, která má zvýraznit vznikající život v její děloze, oznamuje, jak se těší na druhého chlapečka – a přitom vypadá, jako kdyby se týden zapomněla najíst. Milovnice cvičení ale takhle dráždila fanoušky i před dvěma roky, kdy porodila zdravého synka Jamese. I tehdy měla až do porodu neskutečné břišáky.

Vědci nedávno přišli s úžasným vynálezem, který má zachránit velmi předčasně narozená miminka. Zdalipak umělou dělohu nepoužívá i Sarah Stage?!

Video
Video se připravuje ...

Sci-fi, nebo blízká budoucnost? Umělá inteligence bude těhotná za vás. 

Fotogalerie
38 fotografií