Kamarád začal malého Chestera zneužívat, když mu bylo teprve sedm let. Zpěvák Linkin Park se k děsivým zkušenostem přiznal v roce 2008, kdy o nich naplno promluvil pro magazín Kerrang. „Byl to kamarád o několik let starší než já,“ s hrůzou vzpomínal Chester.

Eskalovalo to od zvídavého osahávání, přes »co dělá ta věc« až po skutečná šílená znásilnění. Byl jsem zbit a donucen udělat věci, které jsem nechtěl. Zničilo mi to mou sebedůvěru,“ přiznal se frontman skupiny Linkin Park. Sexuální obtěžování pokračovalo dlouhých šest let.

Nechtěl jsem, aby si lidé mysleli, že jsem gay, nebo že lžu. Byla to děsivá zkušenost,“ vzpomínal. Zneužívání bylo o to děsivější, že se jeho rodiče rozvedli. Otec, se kterým žil, pracoval jako policista a neměl na syna moc čas. „Měl jsem pocit, že mě máma opustila. Táta nebyl v tu dobu emočně stabilní,“ dodal Chester.

Podle některých kamarádů se ze zneužívání Chester nikdy nedostal. Brzy se dostal k drogám, na kterých byl úplně závislý. „Byl jsem na 11 dávkách acidu (LSD) denně. Kouřil jsem spoustu cracku, dával jsem si metamfetamin, sedl si a vyšiloval,“ přiznal se magazínu Metal Hammer.

Fotogalerie: Zemřel zpěvák kapely Linkin Park: Chester…
31 fotografií

Chester byl zdrcený, ale vždy odhodlaný bojovat. To přiznal i ve svém posledním rozhovoru před smrtí. „Dostal jsem se do momentu, kdy jsem si řekl, že se můžu ku**a zabít, nebo s tím bojovat,“ přiznal moderátorovi Willa Lavinovi. Jak je vidět, svůj boj bohužel nevyhrál. Někteří démoni jsou bohužel příliš silní.

Video
Video se připravuje ...

Video z květnového vystoupení koncertu Linkin Park v Praze Martina Neckářová

Vše o smrti Chestera Benningtona čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
41 fotografií