Podle webu TMZ se měl zpěvák oběsit u sebe doma doma, v rezidenci Palos Verdes Estates v Los Angeles. Jeho úmrtí prý potvrdila i policie. Benningtonova mrtvola byla nalezena ve čtvrtek ráno, těsně před devátou.

Chester byl hlavním zpěvákem rockové kapely Linkin Park, která vznikla v roce 1996 a proslavila se zejména svým debutovým albem Hybrid Theory. Kapela byla právě uprostřed světového turné, na němž představovala svou nejnovější desku s názvem One More Light.

Muzikanti měli též za sebou náročné evropské turné, je tedy možné, že se na Benningtonovi podepsala únava. Umělec byl ovšem v dětství zneužíván blízkým člověkem rodiny, což ho velmi poznamenalo. V minulosti byl též závislý na drogách a několik jeho přátel rovněž spáchalo sebevraždu.

Fotogalerie: Zemřel zpěvák kapely Linkin Park: Chester…
31 fotografií

Mezi nimi i Chris Cornell z kapely Soundgarden, který se letos v květnu také oběsil. Bennington, jenž mu byl na pohřbu, se zabil přesně v den Cornellových nedožitých 53. narozenin.

VIDEO: Ještě v červnu vystupovali Linkin Park i v Praze...

Video
Video se připravuje ...

Video z červnového vystoupení koncertu Linkin Park v Praze Martina Neckářová

Po frontmanovi Linkin Park nyní truchlí nejen fanoušci, ale především jeho rodina. Chester byl totiž dvakrát ženatý a zplodil šest dětí. S druhou manželkou Talindou Ann Bentley žil celých 12 let.

VIDEO: Vystoupení Linkin Park z letošního května. Kapela zpívá píseň One More Light.

Vše o smrti Chestera Benningtona čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
27 fotografií