Shania Twain prodala přes 85 milionů alb a má na svém kontě pět cen Grammy, ale od roku 2002 o sobě nedávala moc slyšet. „Infikovalo mě klíště a dostala jsem lymskou boreliózu. Úplně jsem kvůli bakteriální infekci ztratila hlas. Nejenže jsem nemohla zpívat, ale, což bylo pro mne ještě obtížnější, nemohla jsem ječet na svého syna a psa,“ vzpomíná Shania už s nadhledem v rozhovoru pro deník The Sun. Nemoc přišla v tu nejhorší možnou dobu.

Country hvězda se totiž právě vzpamatovávala z bouřlivé aféry. Její nejlepší kamarádka Marie-Anne Thiébaud, která byla také její sekretářkou a spravovala zpěvaččin zámeček se 46 pokoji ve Švýcarsku, se vyspala s jejím manželem Robertem Langem (68).

Navíc Shanie vykradla část jejich účtů. „Bylo toho víc, než bych mohla unést. Měla jsem deprese a myslela jsem si, že už nikdy nebudu zpívat. Musela jsem si to všechno odtruchlit,“ prozradila Twain, která od chvíle, kdy se nevěra provalila, už Marii-Anne nikdy neviděla.

Také s manželem se v roce 2010 rozvedla a nyní je vdaná za švýcarského podnikatele z firmy Nestlé Frédérika Thiébauda. Aby toho nebylo málo, jde o bývalého manžela její exkamarádky Marie-Anne. Za Roberta Langa byla Shania vdaná v období 1993–2008 a mají spolu syna Eju (15).

VIDEO: Klíšťovou encefalitidu mohou přenášet i mléčné výrobky, varuje odborník

Video
Video se připravuje ...

Klíšťovou encefalitidu mohou přenášet i mléčné výrobky Blesk TV

Fotogalerie
13 fotografií