Logue se obrátil na své přátele i fanoušky na svém facebookovém profilu. „Jade Logue z Brooklynu v New Yorku (oblast Barclays Centre) je pohřešována od včerejších dvou hodin odpoledne. Je 188 cm vysoká a váží 84 kg. Měla na sobě limetkově zelenou mikinu s kapucí a armádně vypadající zelenou parku. Pokud ji uvidíte, dejte mi vědět,“ napsal známý herec na sociální síti.

Aby se zpráva dostala k co největšímu počtu lidí, postnul ji znovu i na Twitteru. Je vidět, že má o svou dceru velký strach. Kde se ale dívka může nacházet, nikdo neví. Pohřešovaná je už dva dny a policie nemá ani stopu. Jediné, co se ví, je, že ji naposledy viděli právě v Brooklynu. Tato část New Yorku je přitom nechvalně proslulá svou vysokou kriminalitou. Řádí v ní mnoho gangů.

Logue si za svou kariéru střihnul mnoho menších rolí. Hodně zazářil jako padouch Quinn v komiksové akci Blade z roku 1998. Největší úspěchy ale zaznamenal na televizní obrazovce. V komiksovém seriálu Gotham o počátcích Batmana ztvárňuje detektiva Harveyho Bullocka. V populárních Vikinzích hrál krále Horika a v seriálu o motorkářích Zákon gangu (Sons of Anarchy) Lee Torica.

Fotogalerie
12 fotografií