Americká hvězda reality show Kim Kardashian (36) je už hrdou matkou dcery North (4) a syna Sainta (1). Na porod třetího dítěte si prý ale s rapperem Kanyem Westem (40) najali náhradní matku. Vyjde je to minimálně na 2,6 milionu korun!

Informace pochází z amerického zpravodajského serveru TMZ. Není to prý proto, že by si snad Kim nechtěla více poničit svou plastikami upravenou figuru. Důvod má skutečně vážný. Podle lékařů totiž trpí takzvaným »placenta accreta« syndromem. To znamená, že má placentu nadměrně vrostlou do děložní stěny.

Tento stav by mohl nejen působit problémy během těhotenství, ale mohl i zkomplikovat samotný porod - a ohrozit tak dítě i matku.

Jelikož Kardashian a West chudobou rozhodně netrpí, mohou si náhradní matku dovolit. Vyjde je to minimálně na 2,6 milionu korun. Jen počáteční vklad agentuře, která náhradní matku zprostředkuje, činí 1,6 milionu. Vybraná matka potom v deseti měsíčních splátkách obdrží za své „služby“ celkem další milion.

Pokud se ujme víc než jedno embryo a narodí se více dětí, cena se bude ještě navyšovat. V případě dvojčat je to vyjde na dalších 120 tisíc, u trojčat na 240 tisíc a kdyby se dokonce narodila čtyřčata, připlatí si ještě 360 tisíc korun...

Fotogalerie
21 fotografií