Držitelka 20 cen Grammy prý dvojčátka přivedla na svět někdy v pondělí večer či v úterý ráno v porodnici v Los Angeles. „Bey a Jay jsou nadšení a začali novinku šířit s rodinou a nejbližšími přáteli,“ uvedl zdroj časopisu People. Šťastnou novinku potvrdila i další zahraniční média, slavní manželé se však zatím nijak oficiálně nevyslovili.

Šeptanda o porodu čokoládové krásky začala, když porodnice náhle znásobila ochranku. Naplno se pak dohady rozjely ve čtvrtek, když novopečený tatínek Jay-Z vynechal uvedení do síně slávy a poslal místo sebe svého kamaráda a producenta Jona Platta. Následně byla sestra Beyoncé Solange Knowles (30) spatřena, jak vychází z losangeleské kliniky. Zřejmě si jako správná teta byla malé andílky pochovat.

VIDEO: Beyoncé na Met Gala v roce 2015.

Video
Video se připravuje ...

Beyoncé na Met Gala v roce 2015. Youtube.com

Pohlaví dvojčat zatím není známo, ale spekuluje se, že jde o chlapečka a holčičku. Tomu nahrávají modré a růžové balónky, které podle E!News jakási žena doručila do porodnice spolu s kyticí a kartičkou, na níž byly iniciály 'B&J'. Dříve zase video Barracka Obamy (55) o Jay-Z naznačovalo, že pár čeká dvě holčičky.

Dvojice, která oslavila svatbu v roce 2008 po 5 letech známosti, má kromě dvojčat také dceru Blue Ivy (5), z níž se teď stane velká sestřička. Beyoncé prý proto chtěla, aby byla holčička také u porodu a mohla se tak stát součástí „magické rodinné chvíle“ a necítila se odstrčená.

V těhotenství se ostatně Beyoncé nechala vyfotit, jak jí malá Blue Ivy jemně hladí těhotenské bříško. Snímek se stal velmi populárním na internetu, ostatně stejně jako velmi originální fotografie, kterou zpěvačka těhotenství oznámila. Byla na ní zachycena pod vodou a držela si vystouplé bříško, v němž se skrývaly dva nové životy. Zpěvaččini fanoušci tak nyní napjatě čekají, kdy a jakým způsobem představí zpěvačka světu svá dvě miminka. Někteří dokonce žertují, že kvůli tomu spadne internet.

VIDEO: Beyoncé s dcerkou Blue Ivy

Video
Video se připravuje ...

Beyoncé s dcerkou Blue Ivy Instagram.com/Beyoncé/BPŽ

Fotogalerie
68 fotografií