O současných nuzných podmínkách někdejší filmové hvězdy informoval magazín Inside Edition. Podle něj žije Wood v pochybném losangeleském motelu, kde sdílí pokoj ještě s dcerou Evan, jejím manželem, třemi dětmi a dvěma psy.

„Pro moji dceru a její rodinu je to velmi deprimující. Nemají kvůli mně žádné soukromí, ale já nemám kam jinam jít,“ svěřila se herečka v rozhovoru s tím, že nemá co jíst a trápí ji zdravotní potíže. Skoro prý nemůže chodit, a tak by nutně potřebovala operaci obou kolen. Jenže na to nejsou peníze, jelikož její sláva se již dávno rozplynula a ani její dcera nemá žádné zaměstnání.

Přitom v roce 1971 po premiéře bondovky Diamanty jsou věčné se Seanem Connerym (86) platila Lana za jednu z největších krásek Hollywoodu. Užívala si pozornosti médií a dopřávala si drahé a luxusní večeře. Proč tedy dopadla tak špatně?

VIDEO: Trailer k bondovce Diamanty jsou věčné

Video
Video se připravuje ...

Trailer k filmu Diamanty jsou věčné Facebook.com

Sama Wood přikládá svůj úpadek tomu, že před časem prodělala rakovinu, jejíž léčba spolykala veškeré úspory. Ještě před pár lety s dcerou žily v pronajatém domě, ovšem když neměly na nájem, vyhodil je majitel na ulici. „Žila jsem jako na houpačce. Jako kdyby mě někdo zavřel do skleněné koule s umělým sněhem a pořád dokola mě obracel vzhůru nohama. Bylo to pro mě moc těžké. A teď nevím, co ještě zvládnu. Je toho na mě moc,“ popisovala své zoufalství bývalá Bond girl a mladší sestra herecké divy Natalie Wood, která si zahrála například Mariu ve West Side Story, ale ve věku třiačtyřiceti let tragicky zesnula. Za dosud nevyjasněných okolností se utopila.

„Moje sestra Natalie byla výjimečný člověk. Odešla tak brzy,“ vzpomínala na ni Lana. „Byla světlem v mém životě. Velmi mi chybí i po tolika letech,“ dodala s tím, že Natalie by ji prý nikdy nenechala ve štychu, kdyby byla naživu. Místo ní se tak snaží pomoci alespoň její kamarád, který shání peníze potřebné k operacím pomocí internetové stránky GoFundMe. Zatím vybral něco přes šest tisíc dolarů (v přepočtu asi 140 tisíc Kč).

Fotogalerie
23 fotografií