Zakladatel kapely Oasis Liam Gallagher po koncertě věnovaném všem obětem a pozůstalým po sebevražedném bombovém útoku v Manchester aréně 22. května 2017 omluvil bratrovu nepřítomnost.

„Manchestere, rád bych omluvil bratrovu nepřítomnost na včerejším koncertě. Bylo to zklamání, ale zůstaňte krásní a hlavně v bezpečí,“ napsal Liam na sociální síť.

Pak se však k němu zřejmě dostala informace, proč se Noel dobročinné akce nezúčastnil, a jeho Twitter se začal hemžit rozzlobenými statusy. „Noel je mimo zas***ou zemi! Neměli bychom všichni nasednout na zas***é letadlo a zahrát pro děti,“ napsal později Liam. Tím narážel na fakt, že on sám přiletěl na koncert z Norimberka.

Pod to pak připsal: „Vys*r se na obnovu kapely, kámo, tady nejde o Oasis, ale o pomoc druhým. A on zase ukázal tu svou zas***ou barvu.“

Noel se nemohl zúčastnit koncertu, protože byl přes víkend na rodinné dovolené mimo zemi, což potvrdil i jeho agent již před koncertem: „Bohužel se Noel nebude moci zúčastnit tento víkend koncertu. Je mimo zemi na dovolené, kam odjel, ještě než byl koncert ohlášen, a nemůže tudíž zahrát. Nutno dodat, že tuto akci velmi podporuje a všem přeje mnoho úspěchu.“

Noelova neúčast na koncertě však nerozlítila pouze jeho bratra, ale i mnoho fanoušků. Dokonce se objevilo i mnoho vtipů, které reflektovaly Noelovu nepřítomnost.

Muzikant prý „nenávidí svého bratra víc než ISIS,“ zněl jeden z komentářů. Před koncertem se totiž šuškalo, že na jevišti dojde k návratu celé kapely Oasis, ale Noel se neukázal, a tak ho Liam nahradil bývalým členem kapely Coldplay Chrisem Martinem.

Fotogalerie
59 fotografií