Vypadá jako andílek a svému tatínkovi je velmi podobný. Alexander Pljuščenko je ztělesněním dokonalého dítěte. Roztomilost by totiž mohl rozdávat. Není se tedy čemu divit, že ho vyhledávají fotografové po celém světě. Malý chlapec se díky tomu může chlubit vlastními nemalými výdělky.

Na sociálních sítích má syn světoznámého krasobruslaře, který je velkým podporovatelem Vladimira Putina, bezmála 300 tisíc sledujících a fanoušků. Alexova maminka Yana Rudkovskaya se o jeho profil stará a přidává na něj fotografie z různých módních kampaní, ale také z jeho volného času.

Malý Saša je zkrátka na roztrhání. Jeho matka, která se také živí modelingem je však často kritizována za to, že ho připravuje o dětství. Podle všeho se také nechala slyšet, že malý Saša už zadarmo nebude ani nic fotit, ani natáčet. Je z něj totiž už velká hvězda a zadarmo ani kuře nehrabe.

To, že se dostává blonďatý andílek do povědomí světového fotomodelingu, svědčí i fakt, že nafotil několik fotosetů s dětskou supermodelkou Kristinou Pimenovou, která už svojí roztomilou krásou za svůj krátký život omámila nejednoho fotografa.

VIDEO: Český krasobluslař Tomáš Verner prozradil, co musí absolvovat před  vystoupením.

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Verner: Před vystoupením bez sexu! Petr Skořepa, Ondřej Rybár

Fotogalerie
32 fotografií