Už nemůže, už nechce. Další dítě Jamie Oliver zkrátka už nezvládne. Jenže manželka touží po šestém dítěti. Bojí se totiž, že nešťastným číslem pět by děti nějak zaklela. A to nejmladšímu synovi River Rocketovi není ani jeden rok.

„Říká, že se takhle necítí být úplně šťastná. Chce další dítě a to mě docela děsí. Přemýšlím nad tou operací. Ale jsem tak příšerně vyděšený, že nevím, zda to vážně zvládnu. Víte, může se stát cokoli. Nechci dopadnout jako třeba takový Michael Jackson,“ svěřil se šéfkuchař.

„Ta operace mi přijde dost odporná. Nikdo mi nemůže zaručit, že to všechno dopadne dobře. Navíc je mnoho případů, kdy se to prostě nějak nepovedlo a muži dál plodili děti,“ pokračoval Oliver.

Šesté dítě ho dost děsí. Jak říká, nemládne a je třeba se o děti postarat. „Já nemám sílu na tolik dětí. Šest už je moc vysoké číslo,“ dodal zmožený a unavený kuchař. 

S manželkou vychovává dcery Poppy Honey Rosie (15), Daisy Boo Pamelu (13), Petal Blossom Rainbow (7) a syny Buddyho Bear Maurice (6) a River Rocketa (9 měs.).

Video: Kuchař Jamie Oliver na sebe nechal nalít litry studené vody

Video
Video se připravuje ...

Kuchař Jamie Oliver na sebe nechal nalít opravdu hodně ledové vody! youtube.com

 

Fotogalerie
15 fotografií