Po internetu od sobotního dopoledne kolovaly zprávy, že Kristyna Martelli zemřela. Tuto nešťastnou zprávu potvrdila její kamarádka Amy Anderssen, která také patří mezi živoucí Barbie. „Odpočívej v pokoji, krásko. Stále tomu nemůžu uvěřit,“ napsala na sociální síť.

Podle nepotvrzených informací Kristyna zemřela na operačním sále, při své poslední operaci. Údajně si nechala do hýždí píchat injekce s výplněmi. Tento zákrok je velice nebezpečný. A to se Kristyně nakonec stalo osudným...

#RIP beautiful @kristynamartelli I still can't believe it

Příspěvek sdílený Amyanderssen5 (@amyanderssen5),Dub 21, 2017 v 6:15 PDT

K smutné události se vyjádřila i česká živoucí Barbie Gabriel Jiráčková alias LolotaBella. „Kristynu Martelli jsem sledovala již rok. Líbila se mi její extrémnost, nikdo neměl tak velké hýždě a boky jako ona. Je to velmi smutná zpráva, kterou jsem se dozvěděla přes její kamarádku Amy Anderssen,“ sdělila Blesku Jiráčková. „Je to šílené a je mi z toho velmi smutno. Sice je pravda, že dívka, jako byla ona, si možná představovala, že jednou zemře na sále, ale rozhodně ne v tak mladém věku, ale spíše jako stará paní,“ dodala smutně.

Podívejte se na rozhovor s českou živoucí Barbie Gabriel Jiráčkovou.

Video
Video se připravuje ...

První živá Barbie z Česka (17 let): Měsíčně za vzhled utratí desítky tisíc! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií