Tran v současnosti hraje v seriálu Clash, a tak čas na pláži věnovala i učení textů. Na chvíli vlezla i do moře, ovšem voda na ni byla až moc studená. Zato přítomným pánům muselo být pořádné horko, když si opálenou krásku prohlédli. V odvážných krémových plavkách totiž vystavila na odiv všechny své přednosti. Dokonce i svůj rozkrok!

Po rozchodu s Chrisem Brownem prý sice Karrueche nabrala pár kilo navíc, zřejmě ale na těch správných místech. O tom svědčí i fakt, že ji oslovilo hned několik mužů. Rande s hvězdou se jim asi domluvit nepodařilo, jako cenu útěchy dostali alespoň společné selfíčko.

Soudě podle toho, jak se modelka usmívala, je patrné, že rozpad vztahu se zpěvákem a rapperem už ji přebolel. Pár se dal dohromady už v roce 2010 a od dva roky později se na čas rozešli, jelikož Brown se znovu sblížil s bývalou přítelkyní, zpěvačkou Rihannou (29), kterou v roce 2009 brutálně zbil. Když druhá šance u barbadoské krásky nevyšla, vzala Chrise zpět i Karrueche Tran. Nakonec ho ale v březnu 2015 opustila, když vyšlo najevo, že před ní zpěvák tajil dvou dceru.

VIDEO: Loni v létě Rihanna navštívila Prahu. Co tu podnikla?

Fotogalerie
40 fotografií