Viktor Vincze nedávno požádal o ruku svoji přítelkyni Adelu Banášovou, a to přímo na Valentýna. Právě v ten den před ni v přímém přenosu poklekl a postaral se o to, aby moderátorka na tento okamžik nikdy nezapomněla. Dojatá Adela řekla ANO a už společně plánují svatbu.

Adela s přítelem nedávno prozradila, že je bude oddávat Viktorův kmotr, který je farář. Moderátorka už se i rozhodla, jak se bude jmenovat po tom, co se vezmou. V tomhle ohledu má totiž dlouho jasno, takže váhat nemusela. „Vincze,“ vyjádřila se pro cas.sk.

Moderátorka, kterou všichni znají jako Banášovou, prý nemá strach z toho, že by tím mohla přijít o svou značku. „Já jsem já bez ohledu na jméno, a když mluvíme o značce, tak si myslím, že i Adela je celkem silná značka,“ svěřila se.

Viktor o svatbě také intenzivně přemýšlí, prozradil, co bude mít na sobě, a věří, že i jeho partnerka bude vypadat dokonale. „Adela má dobrý vkus, takže o šaty se nebojím, bude určitě krásná, ale chci ji asi vidět až na obřadu. Oblek si šít nenechám, mám jich hodně, takže nebudu zbytečně rozhazovat peníze za další,“ řekl Vincze.

Podívejte se na video, jaká byla její reakce na svatbu.

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
34 fotografií