Policie byla do bytu v ulici Bramham Gardens přivolána před středeční druhou hodinou odpolední. „Žena, ve věku zhruba 40 let, byla na místě prohlášena za mrtvou. V této fázi vyšetřování neznáme příčinu smrti. Nepovažujeme ji ale za podezřelou,“ uvedl pro Metropolitan Police mluvčí kriminalistů. Dodal, že rodina zesnulé již byla informována.

Tara Palmer-Tomkinson přitom ještě nedávno bojovala s velmi závažnou chorobou. Před třemi měsíci své zdravotní problémy sama popsala britskému Daily Mailu. Přiznala, že jí byl v lednu 2016 diagnostikován nezhoubný nádor v hypofýze.

„Strašně jsem se vyděsila, v duchu jsem si říkala: ‚Já umřu, já umřu. Mám už jenom pár týdnů života.‘ A tak dále,“ popisovala svůj strach někdejší soutěžící v reality show s názvem I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! (Já jsem celebrita… Dostaň mě odsud!). Následně podstoupila léčení a v listopadu oznámila, že se podařilo nádor odstranit. Jenže tři měsíce nato zemřela.

Tara se proslavila zejména v devadesátých letech coby milovnice večírků. V minulosti byla také závislá na drogách a kvůli šňupání kokainu musela v roce 2006 podstoupit rekonstrukci nosní přepážky.

Pojily ji rovněž silné vazby k britské královské rodině a za kmotra jí šel samotný princ Charles. Palmer-Tomkinson se tak účastnila jeho svatby s Camillou (69) v roce 2005 i velkolepého sňatku Williama (34) a Kate (35) v roce 2010.

Fotogalerie
30 fotografií