Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Navenek plachá ženuška Melania Trump: Co vše tají první dáma USA?

/
  • Fotografie
    28. ledna 2017 ● 11:43

    Vyrůstala v komunistické Jugoslávii, před lety nafotila akty. Nyní je z ní manželka 45. prezidenta Spojených států amerických. Řeč je o choti Donalda Trumpa (70) Melanii (46). Nová první dáma USA sice plní titulní stránky novin a časopisů, ovšem i tak jsou tu věci, které jste o ní možná nevěděli. Jaká tajemství se snaží skrývat před veřejností?

  • 1.

    Vyrůstala v komunismu

    Její rodné jméno zní Melanija Knavs, což by někomu mohlo napovědět její původ. Narodila se v roce 1970 v Sevnici ve Slovinsku, které bylo tehdy součástí Socialistické federativní republiky Jugoslávie, jejímž prezidentem byl Josip Broz Tito (†87). Možná proto Melania s klidem poslouchá politické projevy svého manžela. Ty totiž někomu připomínají hesla minulého režimu.

    3101182:full:true:true

    Kromě rodného jazyka a angličtiny ovládá Trumpová také francouzštinu, srbštinu a němčinu. Může se pyšnit také tím, že je první manželkou amerického prezidenta, která vyrostla v socialismu. Navíc je na svém postu teprve druhou ženou, která se narodila mimo Spojené státy. Předběhla ji pouze Angličanka Louisa Adams (†77), choť šestého prezidenta USA Johna Quincyho (†80, ve funkci 1825–1829).

    3101176:full:true:true

  • 2.

    Nevlastní bratr

    Otec Trumpové Viktor Knavs, který byl členem komunistické strany a svému zeti Donaldovi je trochu podobný, stihl ještě před svatbou zplodit nemanželského syna. Léta na něj platil výživné, ovšem nikdy ho nekontaktoval. Nevlastní bratr Melanie Denis Cigelnjak (51) žije dodnes ve Slovinsku a pracuje jako elektrikář. I když se s rodinou nestýká, ze zvolení švagra měl prý velkou radost.

    Nevlastní bratr Melanie Trump Denis Cigelnjak
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    První dáma, ale až třetí manželka

    Jak se říká: Do třetice všeho dobrého. Tímto heslem se zřejmě řídí i Donald Trump, jelikož do chomoutu se hnal hned třikrát. Poprvé s rodačkou ze Zlína a někdejší lyžařkou a modelkou Ivanou Zelníčkovou (67), s níž má tři děti – Donalda jr. (39), Ivanku (35) a Erica (33).

    Ivana a Donald Trumpovi
    Autor: profimedia.cz

    Po patnácti letech ale přišel rozvod a jen rok poté slavil Trump svatbu podruhé. Tentokráte byla jeho vyvolenou herečka Marla Maples (53), která mu porodila dceru Tiffany (23).

    Donald Trump s druhou manželkou Marlou Maples. Manželství trvalo šest let.
    Autor: Profimedia.cz

    V druhém manželství se ale podnikatel moc dlouho neohřál a po šesti letech vztahu, v roce 1999, se znovu rozváděl. Tehdy už byl zřejmě zcela okouzlen Melanií, kterou poznal v roce 1998. Třetí veselku miliardář oslavil v roce 2005 a rok nato přivítal na svět syna Barrona (10).

    Donald Trump složil přísahu na dvě Bible a stal se 45. americkým prezidentem.
    Autor: EPA

  • 4.

    Trumpovi odolávala

    Boháči jako Trump obvykle nemají moc problém se seznamováním. Jenže když kdysi na party Donald poprvé oslovil svůdnou Melanii, nesetkal se okamžitě s úspěchem. Když ji požádal o telefonní číslo, řekla prý rozhodné ne. „Kdybych mu dala číslo, byla bych jen jednou z žen, kterým volá,“ vysvětlila svou taktiku tehdy osmadvacetiletá Melania pro magazín CQ.

    Do ničeho se nehrnula a vyčkávala, zda dostane od Trumpa jeho číslo. Zajímalo ji také, zda bude soukromé či pracovní, jelikož by poznala, jaké úmysly s ní muž má. Údajně jí Trump ještě tu noc dal všechny své kontakty. Bylo tak jasné, že má opravdu zájem.

    Melania a Donald Trumpovi v době, kdy spolu teprve chodili.
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Na svatbě byli i Clintonovi

    Během prezidentských voleb se zdálo, jako by byli Hillary Clintonová (69) a její protivník Trump úhlavní nepřátelé, kteří spolu nedokážou prohodit ani pár slov bez hádky. Jenže nebylo tomu tak vždy. Na svatbě Donalda s Melanií totiž mezi 350 hosty byla i Hillary s manželem Billem (70). I oni tak mohli sledovat, jak to nevěstě v šatech od Diora za 100 tisíc slušelo.

    Manželé Clintonovi
    Autor: reprofoto DailyMail

  • 6.

    Vlast je na ni pyšná

    V městečku Sevnica, kde vyrůstala a které má 5000 obyvatel, jmenování jejího manžela prezidentem sledovali a přivítali úplně všichni. „Melaniin táta Viktor Knavs je Trumpovi hodně podobný. Stejně podnikavý, stejně ambiciózní a výborný byznysmen, který nevynechá jedinou příležitost k dobrému obchodu. Prodával například auta v jedné státní firmě. Její matka Amalija pracovala v textilce,“ vykládá rodinný přítel Zdravko Mastnak.

    Úspěchem Melanie v USA žije celá Sevnica. Všude se prodává zboží s nápisem První dáma, ať už jde o víno, salámy, burgery se zapíchnutými americkými vlaječkami, cukrovinky, nebo dokonce chlupaté papuče.

    Slovinsko si navíc po zvolení Trumpa myslí, že přítomnost jejich rodačky v Bílém domě sehraje významnou úlohu v zahraniční politice. Tamní politici by si dokonce přáli napomoci zlepšení vztahů mezi USA a Ruskem.

    Dům Melaniiných rodičů ve slovinské Sevnici
    Autor: Getty Images, scom, Reuters, Profi media.cz

  • 7.

    Porno a erotické fotky

    45. prezident USA je prvním mužem ve své funkci, který si zahrál v pornu. Jeho choť ovšem nezůstává v této oblasti pozadu, jelikož pro změnu drží prvenství coby žena amerického prezidenta, která pózovala před objektivem nahá, navíc hned několikrát. Její snímky v Evině rouše vyplavaly na povrch již během volebních kampaní, nakonec ale Trumpovi příliš neuškodily.

    Na aktu z dílny fotografa Jarla Ale de Bassevilla leží Melania nahá vedle skandinávské modelky Emmy Eriksson. Fotografie vznikla prý tři roky předtím, než se manželé Trumpovi seznámili. Na dalších snímcích pózovala sama, rovněž nahá.

    Akt Slovinky Melanie, která se stala první dámou USA, prezidentskou kampaň Trumpa nepoznamenal.
    Autor: profimedia.cz, čtk, epa, reuters

  • 8.

    Imigrantka proti imigrantům

    I když sama nepochází z Ameriky, zastává radikální tvrdé stanovisko ohledně imigrantů. Pravidelně obhajuje názory svého muže. Bránila ho i poté, co sklidil kritiku za komentáře ohledně zločinců, kteří překračují hranice.

    „Řekl ilegální imigranti,“ uvedla s tím, že nešlo o urážku Mexičanů. Také se v americké televizi MSNBC nechala slyšet, že jako cizinka z Evropy respektuje zákon. Nikdy by prý nepomýšlela na to, aby zůstala v USA bez povolení úřadů.

    Nový prezident Spojených států Donald Trump se po páteční inauguraci zúčastnil s manželkou Melanií tří inauguračních plesů. Na dvou z nich si zatančili na píseň My Way, kterou zpopularizoval Frank Sinatra. Připojili se k nim také viceprezident Mike Pence se ženou Karen a členové Trumpovy rodiny.
    Autor: ČTK, Reuters, EPA

  • 9.

    Tichá voda břehy mele

    Soudě podle vystupování Trumpových na veřejnosti, by se mohlo zdát, že všemu doma velí Donald. Melania se prý za plachou myšku jen vydává. Ve skutečnosti je šedou eminencí domácnosti. Svému manželovi totiž často radí. Rovněž uvedla, že s ním v něčem nesouhlasí. „Stojím pevně nohama na zemi. To je pro vztah velmi důležité,“ řekla v rozhovoru pro televizi CNN.

    3101187:full:true:true

    Fotogalerie
    46 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

bursik:

(03. 03. 2017 10:49)

bursik:

(03. 03. 2017 10:46)

forrtyn: Prý mluví 5 jazyky... Ale angličtina mezi nimí není

(28. 01. 2017 21:53)

Rafan4321:  WFA01 A YOKKY ALIAS CARMIN : NEPREVLIKEJ SE A NEPIS SI SAM SE SEBOU ! Je to trapny, nestyd se za svuj nazor . Melanie je sice pekna, ale nema zadne vzdelani a jeji minulost je tedy super aspon k pokoukani . Udajne neda dohromady jednu vetu holou, tedy myslim smysluplnou. Tech par vet, vetsinou jednoduchych, co dosud rekla na verejnosti, ji napsali poradci. Takze inteligence na NULE , tak jako vsechny modelky.

(28. 01. 2017 19:34)

berlin71: Toto je novy Hitler

(28. 01. 2017 16:33)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy