„Jel jsem s manželkou, dvěma dcerkami a tchyní do hotelu v Krompachoch, kde jsem měl odehrát koncert a po delším čase i trochu přes víkend relaxovat. Všichni jsem se těšili na společný výlet mezi zasněžené hory. Ale ve Spišském Podhradí se nám stala nehoda,“ napsal si zpěvák Peter Bažík na sociální síť. Pátek třináctého se zkrátka projevil v plné síle.

„Na konci obce je železniční přejezd bez závor a vede přes esíčkovou zatáčku. Protijedoucí auto mělo zapnutá dálková světla a já zatáčku neviděl. Vypadalo to, jako by cesta vedla rovně. Když rodič dálková světla vypnul, zjistil jsem, že jedu ven z cesty. Snažil jsem se zareagovat a asi jsem moc prudce trhnul volantem, až jsme dostali smyk,“ popsal nešťastnou událost vítěz X-Factoru.

„Byl to pro nás všechny obrovský šok a velmi jsem se bál o svoji rodinu, aby se jim nic nestalo. Vystřelily všechny airbagy. Když se auto konečně zastavilo, okamžitě jsem všechny tahal ven z auta, protože airbagy smrděly, jako by něco hořelo,“ uvedl zpěvák s tím, že ho velmi zklamaly kolemjdoucí vozy. „Kolem projelo asi 10 aut a nikoho nezajímalo, že se právě stala nehoda,“ dodal smutný zpěvák s tím, že nikdy necítil větší bezmoc, než když jeho dcerky plakaly a jeho tchyni museli odvést do nemocnice na rentgen.

Fotogalerie
6 fotografií