Třicetiletá Američanka si podle dohody ponechá jejich dva psy jménem Pistol a Boo, kteří sehráli ústřední roli ve skandálu z roku 2015. Tehdy je Heardová bez povolení přivezla do Austrálie, za což jí hrozilo až deset let vězení.

Depp si naopak nechá nemovitý majetek, včetně pozemků v Los Angeles, Paříži a soukromý ostrov na Bahamách. Zůstane mu také přes 40 automobilů a lodí.

Herečka svého manžela obvinila, že ji opakovaně udeřil a že při jedné z hádek po ní hodil telefonem. Depp tato obvinění odmítl a žádné důkazy o spáchání trestného činu nenašla ani policie.

Většina z podmínek rozvodu byla dohodnuta v srpnu, celé řízení ale bylo dokončeno až tento týden, protože právníci se dlouho nemohli shodnout, zda má Depp peníze zaplatit přímo charitám, či nikoliv.

Heardová podle médií uvedla, že vysouzené finance rozdělí rovným dílem mezi organizaci zabývající se pomocí obětem domácího násilí a dětskou nemocnici v Los Angeles.

Depp se s Heardovou sblížil po rozchodu s francouzskou zpěvačkou a herečkou Vanessou Paradisovou, se kterou žil 14 let. S Heardovou se seznámil v roce 2011 při natáčení filmu Rumový deník, o rok později se pár zasnoubil a v únoru 2015 se vzali.

Fotogalerie
50 fotografií