„Včera bylo provedeno posmrtné ohledání jako součást vyšetřování smrti George Michaela. Příčina úmrtí je ovšem nejednoznačná a musí být tedy provedeny další testy,“ uvedla policie v prohlášení s tím, že výsledky budou známy pravděpodobně až za několik týdnů. „Policie v Thames Valley připraví složku pro koronera z Oxfordshire,“ stálo též v prohlášení.

Video
Video se připravuje ...

Zesnulý George Michael (†53): Takhle si užíval pražský koncert! Onemocněl po něm! georgemichaelpress.com

Policie rovněž uvedla, že úmrtí je vyšetřováno jako nevysvětlené, ale ne podezřelé. Na variantu, že by Michaela někdo zabil, to tedy podle všeho nevypadá. Spíše se spekuluje o AIDS nebo o předávkování léky.

Objevují se i takové názory, že bývalý zpěvák z legendárního dua 80. let Wham! ve skutečnosti vůbec nezemřel a svoji smrt jen nafingoval, aby stoupl prodej jeho desek. Ten ostatně v posledních dnech vyskočil o neuvěřitelných 3158 procent. Podle agentury AFP by nárůst mohl ještě pokračovat. Posmrtně by navíc měla vyjít až tři nová alba.

Autor vánočního hitu Last Christmas naposledy vydechl 25. prosince, bezvládného v posteli ho prý našel jeho partner Fadi Fawaz (43), s nímž údajně George v nejbližší době plánoval rodinu. Ten o svých nejhorších svátcích napsal i na Twitter: „Jsou to Vánoce, na které nikdy nezapomenu. Najít hned po ránu vašeho partnera mrtvého v posteli… Nikdy mi nepřestaneš chybět.“ Jako součást vzpomínky na milovaného muže zveřejnil také prostřednictvím sociálních sítí jeho poslední píseň This Kind of Love (v překladu Tento druh lásky), která doposud nebyla oficiálně vydána.

 

Fotogalerie
51 fotografií