„Dnes se v New Yorku narodil Melanii Hamrick a Micku Jaggerovi syn, oba jsou nadšení,“ uvedla v prohlášení mluvčí slavného zpěváka. „Matce i dítěti se daří dobře. Žádáme média, aby v tuto chvíli respektovala jejich soukromí,“ dodala.

Už ovšem neuvedla, jak se po narození potomka cítí hrdý tatínek, který byl přítomný u porodu. Vzhledem k tomu, že má Jagger s předchozími partnerkami už sedm dětí, je už asi na takovéhle momenty zvyklý.

Jeho nejstarší dceři Karis, kterou zplodil s herečkou Marshou Hunt (70), je přitom již 46 let. Těžko říct, jestli tak pro nevlastního sourozence nebude spíš teta než starší sestra. S bývalou ženou Biancou (71) měl Mick dceru Jade (45), která se živí jako návrhářka šperků. 

Nejvíce ratolestí ale vzniklo z dlouholetého vztahu s Jerry Hall (60), která se nedávno provdala za mediálního magnáta a miliardáře Ruperta Murdocha (85). Dcera Elizabeth (32), syn James (31), dcera Georgia (24) a syn Gabriel (18). Krátce se rocker zapletl i s brazilskou modelkou Lucianou Gimenez (47). Z románku se narodil syn Lucas (17). 

Fotogalerie
23 fotografií