Touha hollywoodské herečky prosadit se v politice je známá, už od roku 2001 vykonávala funkci ambasadorky dobré vůle OSN pracovala pro různé organizace pro pomoc uprchlíkům. Její až gigantické ambice ale míří ještě výš: touží stát se generální tajemnicí OSN!

A ve svém plánu dostat se na tento post našla dvě spojenkyně: pracovnici britské Sněmovny lordů a vysokou úřednici britské vlády. Oběma ženám, jež zatím nebyly jmenovány, dokonce platí za poradenské služby. A z jejich hlav vyšel podle zdrojů TMZ ďábelský plán: zbavit se manžela vykonstruovaným obviněním, získat jejich šest dětí do plné péče a pak se odstěhovat i s nimi do Londýna.

Pokud prý Angelina bude hrát těmi správnými kartami, vytoužený flek v OSN ji nemine. A Jolie opravdu kartu Pitt vytáhla a v rozvodových papírech píše, že její opilý manžel v září po hádce zmlátil na palubě jejich letadla nejstaršího syna Maddoxe (15)! Naštěstí pro Brada sociálka, a dokonce i agenti FBI, kteří případ vyšetřovali, shodně a jednoznačně jakoukoli Pittovu vinu zamítli.

VŠE O ROZVODU JOLIE A PITTA ČTĚTE ZDE >>

Fotogalerie
24 fotografií