Padesátka superhvězd světového modelingu vystoupila na módní show roku, která proběhla v pařížském Grand Palais. V zákulisí armáda vizážistů makala celé odpoledne, aby andílci vyrazili na molo v oslnivé formě. Líčili, česali a lakovali nehty ostošest a třeba na příkladu Rusky Iriny Shayk (30) je dobře poznat, o kolik její přirozenou krásu dokázali »vytunit«! Přehlídka odhalila u Iriny těhotenské bříško, které maskoval volný kabát. Také další modely, které předváděla, rafinovaně kryly bříško. Irina, která chodí s hercem Bradleym Cooperem, by měla být už v druhém trimestru těhotenství.

Modelky jako Gigi Hadid (21), Kendall Jenner (21), Alessandra Ambrosio (35) či Lily Donaldson (29) ale nebyly jediným lákadlem prestižní akce. Na přehlídce živě vystoupili i zpěváci Lady Gaga (30) , The Weeknd (26) či Bruno Mars (31).

Fotogalerie: Victoria's Secret 2016: Přehlídka krásy!
55 fotografií

Vrcholem pompézní show je každoročně tzv. »Fantasy Bra«, tedy model vyrobený z pravých diamantů. Tu letošní v hodnotě 80 milionů Kč s motivem jasné noci zdobilo na devět tisíc drahých kamenů a vynesla ji Jasmine Tooks (25).

V minulosti se této prestižní role zhostila mj. i Karolína Kurková (32), zato letos firma do přehlídkové padesátky nenominovala vůbec žádnou Češku!

Fotogalerie
56 fotografií