Dcera herce a komika Lucia řekla své „ANO“ režisérovi Csabovi Molnárovi (30), který je podepsaný například pod seriálem Atletiko Cvernofka televize Markíza. Svatba proběhla již v letos v srpnu, ale šťastným novomanželům se podařilo vše utajit a užít si obřad v tichosti a soukromí. Nevěsta si sice vzala manželovo příjmení, ale přidala si ho k rodnému, a tak se tím pádem nevzdala ani jména po slavném tatínkovi.

„Seznámili jsme se přede dvěma lety na festivale v Maďarsku,“ svěřila se šťastná novomanželka pro týdeník Televízia. I když s manželem původně pochází ze dvou různých zemí, jako překážku to prý vůbec nevnímají.

„Oba jsme zůstali trochu zaskočení, když jsme se dali dokupy,“ připustila ale Lucia s tím, že dnes už problém nemají. Dokonce mezi nimi nestojí ani jazyková bariéra, jelikož oba zvládají s přehledem i rodný jazyk toho druhého.

Satinský a všechny jeho děti

Lucia pochází z druhého hercova manželství s psychiatričkou Vierou. S ní Július zplodil také syna Jána (28), který trpí duševním onemocněním – schizoafektivní poruchou. V prvním manželství s baletkou Oľgou Lajdovou, která v roce 1985 tragicky utonula při koupání v Karibiku, se Satinský za dvacet let společného života dětí nedočkal.

Zřejmě si to chtěl později vynahradit a kromě již zmíněných potomků si pořídil i nemanželskou dceru Júlii. Ta byla počata během krátkého vztahu s vdovou po spisovateli Vladu Bednárovi. Júlia se narodila jen tři měsíce poté, co se herec podruhé oženil, a tak jeho oficiální rodina o utajeném sourozenci dlouhá léta neměla ponětí. Když se o ní ale dozvěděli, přijali ji rovněž do rodiny.

Fotogalerie
25 fotografií