Fordovi bylo v té době 33 let, byl ženatý a měl dvě děti, Fisherové bylo 19. Jejich vztah trval tři měsíce, uvedla Fisherová v rozhovoru. „V týdnu jsme byli Leia a Han a o víkendu Carrie a Harrison,“ řekla. Dodala, že jejich románek skončil s koncem filmování.

Fisherová napsala memoáry z natáčení, ve kterých se o milostném poměru s Fordem zmiňuje. Kniha se jmenuje The Princess Diarist (Princezna kronikářka) a brzy se objeví v knihkupectvích. Ford prý o knize ví a dostal její náčrt. Jeho manažer rozhovor Fisherové zatím nekomentoval.

Fisherová se o románku nezmínila 40 let, ale když se jí pod ruku dostaly deníky z londýnského natáčení, ve kterých své pocity popisovala, rozhodla se, že nastal čas jít s pravdou ven. Po první noci s Fordem prý nechápala, co na ní může vidět filmová hvězda jeho formátu, ale věřila mu, protože se k ní vždy choval hezky.

Ford původně Hana Sola hrát neměl. Roli však odmítl Christopher Walken a mladý Ford na režiséra George Lucase udělal dojem. Jeho honorář byl tehdy malý, točil za 1000 dolarů (dnes přes 25 000 korun) týdně. Za loňský snímek Star Wars: Síla se probouzí už dostal zhruba 33,5 milionu dolarů (skoro 850 milionů korun).

Fotogalerie
9 fotografií