Sobota bude dnem D pro všechny fanynky a fanoušky světové hudební ikony Justina Biebera, který vystoupí večer v O2 areně. Holky se mají na co těšit, protože jeho koncerty bývají obrovská show.

Zpěvák přiletěl soukromým letadlem do Prahy krátce po půlnoci. Prošel letištěm a všem přítomným fanouškům podal ruku. Nakonec v doprovodu drsné ochranky z Kanady zamířil do hotelu Four Seasons na Starém Městě. Jeho bodyguardi jsou podle našich informací velmi agresivní.

Video
Video se připravuje ...

Fanynky čekají na Biebra už od noci: Zpívají i pláčou dojetím David Turek

Před ubytováním zamířil ještě do McDonald's pro půlnoční svačinku skládající se z Big Macu, velkých hranolek a velké coly. Před hotelem stojí asi dvacítka zklamaných fanoušků, kteří se k Justinovi nedostali, protože auto se zpěvákem uvnitř zajelo rovnou do garáží. Přesto jsou připraveni čekat celou noc, kdyby Justin šel ven.

Justin Bieber se na hudební výsluní dostal velmi brzy. Už ve 12 letech se zúčastnil hudební soutěže, ve které skončil na druhém místě. V roce 2009 natočil svoji první desku a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Stal se idolem milionů dívek po celém světě a své věrné fanynky má i v České republice.

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber dorazil do Prahy i se svým psím kamarádem. Aktu.cz

Fotogalerie
35 fotografií