Populární zpěvák Michael Bublé se se svou manželkou Luisanou Lopilato topí v slzách. Úplnou náhodou se dozvěděli, že jejich starší syn má rakovinu.

Po zpočátku nevinně vypadající návštěvě doktora se jim život obrátil naruby. Podle blogu Perez Hilton se doktor nejdříve domníval, že malý chlapeček má příušnice. Následné vyšetření však potvrdilo něco strašného, co nikdo nečekal.

„Jsme zdrceni nemocí, která byla diagnostikována našemu nejstaršímu synovi, který se právě léčí ve Spojených státech. Vždycky jsme hodně mluvili o důležitosti rodiny a o lásce k našim dětem. Luisana a já jsme připraveni udělat cokoliv pro to, aby se Noahovi dařilo lépe, chceme s ním strávit veškerý náš volný čas. Během tohoto těžkého období všechny žádáme, aby respektovali naše soukromí,“ napsal Michael na facebookovou stránku Luisany.

Malý Noah oslavil v září teprve třetí narozeniny a teď bude bojovat se zákeřnou nemocí. Rodiče mají ještě syna Eliase, který se jim narodil letos v lednu. Oba rodiče teď zrušili veškerou práci a věří, že nad nemocí syna zvítězí.

Fotogalerie
12 fotografií