Po dlouhých týdnech odloučení se mohl Brad Pitt konečně setkat se svými pěti dětmi. Setkání pod terapeutickým dohledem však proběhlo bez adoptivního syna Maddoxe. Chlapce  z Kambodže, kterého Jolie adoptovala, ještě když byla vdaná za Billa Boba Thorntona, měl opilý herec napadnout na palubě letadla, když se rodina vracela z dovolené, kterou trávila ve Francii. Incident mezi otcem a synem byl poslední kapkou pro Angelinu Jolie a vedl k rozluce mezi nejslavnějším párem světa.

Jolie podala žádost o rozvod a Pitta si vzala na paškál sociálka, a dokonce i FBI. Úřady slavného hollywoodského krasavce vyšetřují kvůli údajně hrubosti vůči dětem. Herec však odmítá, že by na jakékoliv dítě kdy vztáhl ruku.

Po více než měsíci terapeut usoudil, že je načase, aby se Brad a Maddox konečně tváří v tvář setkali a promluvili si. Maddox se prý zpočátku odmítal se svým otcem setkat, ale nakonec na setkání dorazil.

FBI zároveň začala s řadou výslechů. Kromě Jolie byly vyslýchány všechny děti, a to jak Maddox, tak dvanáctiletý Pax, jedenáctiletá Zahara, desetiletá Shiloh i osmiletí Vivienne a Knox. „Maddox neutrpěl žádná zranění a podle některých svědků z letadla byl Bradův kontakt s chlapcem neplánovaný,“ uvedl mluvčí losangeleské policie. „FBI pokračuje ve shromažďování faktů a vyhodnotí, zda zahájí vyšetřování na federální úrovni,“ uvedl mluvčí herečky.

V den, kdy došlo k setkání, vypršela lhůta, do kdy měl Pitt vyplnit formální odpověď na manželčinu žádost o rozvod. „Brad chce společnou péči, ale kdyby papíry vyplnil, narýsovalo by to bitevní linie,“ konstatuje server TMZ. „Angelina chce všech šest dětí Paxe (12), Zaharu (11), Shiloh (10), Knoxe (8), Vivienne (8) i Maddoxe (15) do výhradní péče, což povede k velké právní bitvě,“ tvrdí zdroj z blízkosti rodiny.

Vše o rozvodu Brangeliny naleznete: ZDE!

Fotogalerie
34 fotografií