Rakovina prsu byla bývalé zdravotní sestře Debbie Rowe diagnostikována letos v létě. Právě tato zpráva způsobila, že Paris Jackson prolomila své dvouleté mlčení a s matkou se opět zkontaktovala. Dokonce ji okamžitě a často začala navštěvovat. Jezdila za ní na ranč, Debbie, podle informací serveru TMZ.com, zase často jezdila domů k Paris.

Debbie jen pár týdnů po sdělení hrozné diagnózy začala podstupovat chemoterapii a Paris jí je v těchto chvílích velkou oporou. „Jsem bojovnice, protože ona je bojovnice. Miluju tě, mami,“ napsala Paris pod fotku s mámou, kterou umístila na Instagram. Na ní na spánek líbá Debbie, která kvůli léčbě už přišla o vlasy.

Jen pár hodin předtím Paris na sociální síti kritizovala drsnou léčbu. „Více lidí zemře na chemoterapii než na rakovinu samotnou,“ napsala Paris a přidala link na video o alternativní léčbě rakoviny pomocí látek obsažených v marihuaně (cannabis).

Debbie Rowe byla ženou Michaela Jacksona v letech 1996 až 1999. Vzali se jen rok poté, co se zpěvák rozvedl se svou první ženou Lisou Marií Presley. S Debbie, která byla před Jacksonem také už jednou vdaná, se poznal na klinice, kam se docházel léčit se svou kožní nemocí zvanou vitiligo, která způsobuje ztrátu pigmentu. Debbie tam pracovala jako zdravotní sestra.

Debbie porodila Jacksonovi dvě děti. Dnes 19letého Michaela Prince Jacksona juniora. Rok po něm přišla na svět Paris. V roce 2002 si zpěvák díky náhradní matce pořídil ještě třetí dítě – syna Michaela Jacksona II – Blanketa.

Jackson zemřel o sedm let později. Příčinou smrti bylo předávkování léky. Z jeho zabití byl obviněn jeho osobní lékař Conrad Murray, který byl odsouzen na čtyři roky vězení, z nichž si odseděl dva. Jacksonova smrt DebbieParis velmi sblížila. Před dvěma lety ale Paris, která je aktuálně zamilovaná do svého potetovaného punkáče, ukončila s matkou veškerý kontakt. Nezvedala jí telefony, nereagovala na zprávy. Až její vážná nemoc je opět spojila dohromady…

clarence & alabama

Fotka zveřejněná uživatelem Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson),Říj 2, 2016 v 12:23 PDT

 

Fotogalerie
39 fotografií