Americká celebrita Kim Kardashian čelila v noci na pondělí v pařížské rezidenci ozbrojenému přepadení. Útočníci byli převlečeni do policejních uniforem. „Je ošklivě otřesená, ale fyzicky je v pořádku,“ uvedla její mluvčí.

Lupiči nejdříve zajali nočního vrátného a donutili ho, aby je k pokoji celebrity zavedl. Pak Kardashian dali zbraň k hlavě a svázali ji. Následně jí zavřeli do koupelny a ukradli šperky za deset milionů dolarů (240 milionů korun). Z místa činu uprchli na kolech. Policie po nich intenzivně pátrá.

Když se o incidentu doslechl manžel Kardashian, zpěvák Kanye West (39), urychleně přerušil svůj koncert na newyorském festivalu The Meadows. Fanouškům sdělil, že tak musí učinit z naléhavých rodinných důvodů. „Omlouvám se. Mám rodinnou krizi. Musím show přerušit,“ pronesl a kvapně opustil pódium.

Kardashian navštívila Paříž v rámci týdne módy. „Dva ozbrojení a maskovaní muži“ se vloupali do jejího pokoje a drželi ji na mušce, uvedla mluvčí. Podle policie byla Kardashian oloupena, ale nezraněna. Podle magazínu People s ní naštěstí nebyly její děti - North (3) a Saint (9 měsíců). Spolu s Kim byly v Paříži i její sestry Kourtney (37) a Kendall (20), ale těm se patrně nic nestalo.

Fotogalerie
55 fotografií