Kamarádky spolu trávily čas velmi často. Naposledy však spolu byly Eva Skallová a Petra Ficová v kontaktu před dvěma týdny. „Osobně jsme se viděli před měsícem na svatbě mojí nejlepší kamarádky v Martine, kde byla Evička pozvaná a byla tam i s přítelem,“ řekla Ficová webu Pluska.sk.

„Vypadala úplně fit. Tancovala, bavila se do noci. Doufali jsme, že už je z nejhoršího venku. Bohužel to tak nedopadlo. V aktivním kontaktu jsme byly dva týdny zpět,“ vysvětlila s tím, že o tom, že se Evě radikálně zhoršil zdravotní stav, věděla. „Nejbližší kamarádi o tom věděli. Ale doufali jsme, že to ještě vybojuje,“ dodala.

Podle Ficové se Skallová cítila dobře. „Všichni jsme mysleli, i ona sama, že je už všechno víceméně v pořádku, minimálně na dobré cestě. Cítila se normálně. Fit. Normálně fungovala. V běžném životě začala pracovat na poloviční úvazek. Věnovala se malé, chodila s ní do školy. Byla dobrá máma,“ uvedla Ficová s tím, že všichni kolem Evy její smrt nesou strašně špatně.

Manažerka a hlavně kamarádka zpěvačky Dary Rolins v úterý podlehla rakovině. S nemocí bojovala skoro rok a i když se snažila být pozitivní a zlou nemoc porazit, nepovedlo se. Zanechala po sobě malou holčičku Charlotku, přítele Václava a zarmoucenou rodinu a přátele.

Fotogalerie: Manažerka Dary Rolins (†36) prohrála boj s…
35 fotografií

Fotogalerie
16 fotografií