Dokonale vyrýsovaná mužská těla v sexy kostýmech, propracovaná choreografie v rytmu největších světových hitů, nadsázka, nádech erotiky a především skvělá komunikace s publikem – to jsou charakteristické rysy tanečně divadelní revue Chippendales, při které ženy zapomínají na okolní svět a nechávají se unést divokou, vášní nabitou atmosférou.

Představení Chippendales jsou ideálním dějištěm jak oslav narozenin či rozlučky se svobodou, tak místem, kam míří ženy, které chtějí aspoň projednou odhodit zábrany a povolit uzdu své vášni, aniž by měly strach, že je za to bude někdo odsuzovat. Protože na show Chippendales je dovoleno (téměř) vše!

A co víc? Je klidně možné, že se při vystoupení setkáte se světovými celebritami. V minulosti se v show objevoval slavný herec Ian Ziering, který hrál Stevea v kultovním seriálu Beverly Hills 902 10. Co myslíte? Objeví se v sestavě sexy chlapů opět někdo známý? 

Soutěžte s Bleskem o lístky na Chippendales a jejich show Break the Rules! Soutěžní otázku najdete na našem Facebooku. Odpovídejte do komentářů! Hraje se o třikrát dva lístky! Hodně štěstí!

Fotogalerie
18 fotografií