Na smrt své nejlepší kamarádky Dara Rolins (43) nebyla připravená. Eva Skallová (†36) s rakovinou bojovala už od listopadu loňského roku a poslední dobou se zdálo, že se její zdravotní stav lepší. Dara tak s čistým svědomím odletěla s dcerou na dovolenou. Po dvou dnech ale přišla zdrcující zpráva: její kamarádka náhle zemřela v nemocnici.

Dara Rolins byla s Evou Skallovou sehraná dvojka nejen v pracovním, ale i v soukromém životě. Milovaly stejná místa, oblékaly se stejně, dokonce stejně i otěhotněly. Jejich dcery vedle sebe vyrůstaly jako sestry. Od chvíle, kdy se Eva dozvěděla, že má rakovinu prsu, ji Dara neustále podporovala. Byla jí nablízku a pevně věřila, že její silná kamarádka vážné onemocnění porazí.

Fotogalerie: Manažerka Dary Rolins (†36) prohrála boj s…
35 fotografií
Fotogalerie: Manažerka Dary Rolins (†36) prohrála boj s…
35 fotografií

První slova Dary po smrti manažerky kamarádky Evy
Autor: Instagram
Dara vyjádřila svůj hluboký zármutek prostřednictvím sociálních sítí, kam umístila jejich společný snímek z "posledního mejdanu". "Je mi hrozně. Hrozně mi chybí. Můj otec Evinku zbožňoval. Jsou nahoře spolu... a pijou víno," připsala k fotce, kterou si kamarádky pořídily a následně si ve speciální aplikaci vyměnily obličeje se svými dcerami. Tehdy prý ještě kamarádku utěšovala, že všechno dobře dopadne.

Daru letos opustil i její milovaný tatínek. Dušan (†68) odešel z tohoto světa v květnu. Zastihla ho náhlá mozková příhoda a ani v bratislavské nemocnici Kramáre už mu nedokázali pomoci.

Fotogalerie
41 fotografií