Zpěvaččina kamarádka podle informací Blesku onemocněla agresivním typem v podstatě neléčitelného nádoru loni na podzim. Přesto vzorně chodila na chemoterapie, a k tomu si ještě přizvala šamana. Věřila mu a zdálo se, že se jí po jeho návštěvě i ulevilo.

„Dostala prázdniny od léčby, protože ji předtím dost těžkou chemoterapií v podstatě otrávili. Museli jí v celém těle měnit krev. Byla tehdy potom ale dobrá, opravdu dobrá,“ prozradil Blesku důvěryhodný zdroj.

Čtyři měsíce po smrti tatínka Dušana (†68) Dara prožívá opět těžké období. S Evou, která byla téměř deset let také její manažerkou, trávila často i čtyřiadvacet hodin denně. Navíc to, že její nejlepší kamarádka už nežije, se dozvěděla v Emirátech, kam odletěla s osmiletou dcerou Laurou. Před čtyřmi dny nasedala do letadla s lehkým srdcem – zdálo se, že Eva nad nemocí vítězí...

Fotogalerie: Manažerka Dary Rolins (†36) prohrála boj s…
35 fotografií

„Před týdnem jsem s Evou mluvil. Byla v naprosté pohodě. Potom se to z hodiny na hodinu zvrtlo a poslední tři dny už ležela v nemocnici,“ potvrdil Blesku jeden z jejích blízkých přátel. Poté co jí objevili dva podkožní nádory, lékaři počítali její život na hodiny. „V úterý odpoledne začala krvácet do mozku, ztratila vědomí a za tři hodiny nato nebyla,“ dodal.

Kamarádky na život a na smrt

Před osmi lety Rolins porodila Lauru a jen pár měsíců poté Eva přivedla na svět Charlotte. Holčičky vyrůstaly jako sestry. Dara s Evou nejen pracovaly, ale také jezdily na společné dovolené. Když zpěvačka prožívala rozchod s Lauřiným otcem Matějem Homolou (43), Eva jí byla největší oporou. Když Skallová odcházela od svého manžela a otce Charlotte, Rolins jí ve všem pomáhala. Stejně jako v době, kdy její kamarádka onemocněla...

Když Blesk v květnu se Skallovou mluvil, zdála se být z nejhoršího venku. Přesto se nechtěla unáhlit, jako by už něco tušila. „Není mi pořád nejlíp. Jsem šťastná, že žiju, že mám krásnou dceru a báječnýho přítele, který je mi největší oporou. Pro ně bych chtěla dýchat dál. Nad rakovinou se ale zvítězit moc nedá,“ řekla nám Eva čtyři měsíce před smrtí.

V té době už dávno nedělala manažerku. „Nechala jsem toho, jakmile jsem onemocněla. S Darou jsme ale stále ve styku,“ dodala.

VŠE O ZPĚVAČCE DAŘE ROLINS ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
38 fotografií