O své rakovině se Eva Skallová dozvěděla v listopadu loňského roku. Od první chvíle byla odhodlaná bojovat. Obrovskou sílu a podporu jí dávala jak její dcera Charlottka, tak její milující partner.

"Dělám všechno pro to, aby dcera nebyla při tom, když je mi zle. Daří se mi to, protože mám skvělý vztah s jejím tatínkem, mým bývalým manželem. A ten mě též neuvěřitelně podržel. Když mi je skutečně zle, tak jestli mám být upřímná, vůbec nevidím doprava, doleva. Člověk se omezí jen na fyzické utrpení. Nepřemýšlím, že se musím udržet na světě kvůli dceři. Musím to prostě přežít, aby mi za chvíli bylo líp,“ řekla tehdy serveru Pluska.sk ještě s úsměvem na tváři.

Ani na okamžik si nechtěla připustit, že by boj s rakovinou prohrála a ona tak nechala svou jedinou dceru osamocenou. Bohužel se tak stalo. Skallová v úterý večer rakovině podlehla.

Naštěstí má kolem sebe lidi, kteří se o ni postarají. Do péče si ji vezme s největší pravděpodobností její otec, Evin exmanžel. Oporu bude mít také ve své nejlepší kamarádce, dceři Dary Rolins Lauře (8).

S tou prakticky vyrůstala. Narodily se ve stejné době a vybudovaly si sourozenecký vztah. "Naše dcery jsou skutečně jako sestry. Chci, aby spolu byly i přes prázdniny," svěřila se Skallová před létem, kdy obě holčičky vzala na dovolenou do Špindlerova Mlýna, kde má byt.

Fotogalerie
14 fotografií