Cathriona se živila jako maskérka a často tak spolupracovala i při natáčení. Se slavným komikem se dali poprvé dohromady v roce 2012 a vypadalo to na velkou lásku. V březnu 2013 ale přišel první rozchod a pár se k sobě vrátil zhruba o rok později. Podruhé se jejich vztah rozpadl jen pár týdnů předtím, než si White sáhla na život.

Mezi všemi těmi rozchody a návraty stihla navíc žena také oslavit sňatek s kameramanem Markem Burtonem, s nímž ale nežila a pravděpodobně šlo jen o fingovaný sňatek kvůli zelené kartě. Právě Burton však v poslední době na Carreyho svaluje vinu za ženinu sebevraždu, a dokonce se s ním i soudí. Tvrdí totiž, filmová hvězda Cathrionu nakazila hned třemi sexuálně přenosnými chorobami, konkrétně pak mělo jít o herpes typu 1 a 2 a kapavku. Jako důkaz soudu předložil esemesky mezi milenci, v nichž White píše, že se obává pohlavní nemoci a posléze zmiňuje, že půjde na testy.

Představitel Masky ji v odpovědi sice nejprve uklidňuje s tím, že určitě o nic vážného nejde, jenže když mu přítelkyně napíše, že na testech byla a nákaza tedy musela přijít od něj, najednou otočí a s dívkou se v další zprávě rozejde. Ze zpráv má pak dále vyplývat, že ji Carrey nutil podepsat jakousi smlouvu, která by jí zamezila ho zažalovat. Jenže když Cathriona otálela, začal ji údajně kritizovat za to, jak je hysterická. Později ji měl dokonce nazvat d**kou a nevděčnou mrchou.

Herec všechna obvinění odmítá a celý proces považuje jen za způsob, jak z něj dostat nějaké peníze. „Je tohle způsob, jak ‚manžel‘ ctí památku své ‚ženy‘? Skutečná nemoc, o niž tu jde, je jen chamtivost, ostudná chamtivost!“ rozčiloval se na adresu Burtona v pátečním oficiálním prohlášení Carrey.

Fotogalerie
44 fotografií