Hollywoodský pár, který si vysloužil přezdívku Brangelina, se seznámil při natáčení filmu Pan a Paní Smithovi. Brad Pitt byl tehdy ženatý s herečkou Jennifer Aniston, jíž si bral v roce 2000. Ovšem při natáčení mezi svůdnou Angelinou a Pittem přeskočila jiskra, která vedla až k tomu, že v roce 2005 Aniston podala žádost o rozvod.

Jak to vypadá, historie se opakuje. O dvanáct let později a dva roky od svatby podala žádost o rozvod i slavná Lara Croft. Spekuluje se, že krach manželství způsobil románek Pitta s francouzskou kráskou Marion Cotillard,s níž natáčel film Spojenci.  Smyslná Francouzka i herec však románek popírají.

Pitt, který podle slov své manželky trpí výbuchy vzteku, by nejraději rozvodové papíry stáhl, ale tomu není absolutně nakloněná Jolie. „Je praštěná, ale pořád ji miluju,“ sdělil zoufalý herec svůj názor na svou ženu. U slavné herečky prý i škemral o druhou šanci, ale ta je nadobro rozhodnutá jejich manželství ukončit. „Byl otevřený i docházení do manželské poradny, byl ochotný podstoupit cokoliv, jen aby manželství zachránil. Angelina to ale vzdala předčasně,“ popsal zdroj blízký Pittovi, který je přesvědčen, že Angelinu k žádosti o rozvod přiměly její kamarádky. „Ten slet čarodějnic jí vymyl mozek,“ dodal na adresu hereččiných známých, které prý dostaly za úkol šířit o Pittovi pomluvy…

Vše o Angelině Jolie a Bradu Pittovi naleznete »ZDE«!

Fotogalerie
36 fotografií