Před půl rokem se podle amerických magazínů stala událost, která Angelinu Jolie neukazuje zrovna v příjemném světle, ale spíše jako hysterickou a žárlivou fúrii. Letos v březnu totiž měla na hodinu vyrazit chůvu, kterou si společně s manželem Bradem Pittem najali na hlídání dětí. Podle herečky chůva s Pittem flirtovala. 

„Brad byl u lidí, kteří pro něj pracovali, vždy velmi oblíbený. Jenže vztah, který navázal s chůvou, začal podle Angie přerůstat v něco víc než přátelství. Byla přesvědčena, že ho svádí. Třeba i proto, že pokaždé, když byl doma, se chůva koupala v bazénu,“ prohlásil zdroj magazínu National Enquirer.

Vše vygradovalo na konci března. „Její paranoia vyvrcholila, když jednou viděla Brada v kuchyni jen v ručníku ve společnosti blaženě se usmívající chůvy. Začala řvát a na minutu ji vyrazila, on si přitom přišel po sprše jen do lednice pro džus…,“ dodal zdroj. A to nebyla jediná scéna, kterou kvůli ženám okolo svého manžela předvedla.

Jolie Brada stíhala i 10x denně

Například v létě 2006 nedala Pittovi ani chvilku klidu. Byla doma po porodu Shiloh a Brad letěl natáčet Dannyho parťáky 3. „Angie je po narození dítěte trošku mrzutá. Požádala přátele, aby Brada kontrolovali na každém kroku, a sama mu volá i desetkrát denně,“ uvedl tehdy zdroj blízký herečce.

Sny o bývalce Gwyneth Paltrow

Na náladě pod bodem mrazu se podílelo i Bradovo mluvení ze spaní, když se mu zdálo o jeho expřítelkyni herečce Gwyneth Paltrow. „No tak, Gwyn, nech mě spát ještě pět minut,“ blouznil údajně o ženě, s níž chodil od roku 1994 celé tři roky, a dokonce byli i zasnoubeni. Ještě víc oleje do ohně pak Pitt přilil, když vyčítal Angelině, že je příliš vychrtlá, a navrhl jí, ať zkusí dietu a metody, jež propaguje právě Gwyneth…

Údajný románek s Marion Cotillard

Avšak největším peklem pro žárlivou Jolie měl být údajný milenecký vztah Brada Pitta a francouzské herečky Marion Cotillard. Ti si spolu zahráli ve filmu Spojenci. Jolie byla údajným románkem posedlá. Najala si soukromé očko, aby Pitta sledovalo a dokonce podle The Sun sama vtrhla na plac, kde udělala scénu. „Když viděla, jak se k ní Brad má, byla zdrcená a ponížená. K Marion se pak chovala jako k největší sokyni, nenávidí ji,“ tvrdí zdroj listu. Nyní ještě navíc Cotillard oznámila, že je těhotná. Otcem dítěte by však měl být její dlouholetý přítel Gulliamo Canet.

Fotogalerie: Rozvod Jolie a Pitta: Bitva o 10 miliard a…
62 fotografií

Herečka Angelina Jolie podala v úterý žádost o rozvod se svým manželem Bradem Pittem. Důvodem je prý to, že hollywoodská hvězda nesouhlasila s výchovnými metodami svého manžela, které aplikoval na jejich šest dětí. Ale je tomu skutečně tak, nebo je bývalá hollywoodská sexbomba jen obyčejná žárlivka?

Vše o rozvodu Angeliny Jolie a Brada Pitta na Blesk.cz >>>ZDE!

Fotogalerie
41 fotografií