Gigi Hadid a její sestra Bella se účastnily přehlídky Maxe Mary na Fashion Weeku v Miláně. Když odcházely, slavná kráska se nechávala fotit se svými fanoušky a pomalu, v doprovodu bodyguardů a sestry, šla k autu.

V tom ji ale zezadu chytil neznámý muž a vyzvedl ji do vzduchu. Překvapená modelka ale na nic nečekala a „útočníka“ tvrdě seznámila se svými pěstmi a lokty. Několikrát ho praštila přímo do obličeje. On ji hned pustil zpátky na zem a utekl.

Modelka byla celou situací značně rozrušená a hlavně naštvaná, rozběhla se směrem k prchajícímu drzounovi. „Kdo si, sakra, myslíš, že jsi, ty sra*ko,“ volala za ním. Její bodyguardi ji však zastavili. 

„Jsem lidská bytost a mám plné právo se bránit. Jak si ten idiot může myslet, že může takhle ochmatávat úplně cizího člověka. Utíkal rychle,“ poznamenala modelka na Twitteru.

Onen drzý „ochmatávač“ nebyl nikdo neznámý, ale prankster Vitalii Sedyuk, který na červeném koberci nachytal například Kim Kardashian a nebo Brada Pitta. Gestem, které předvedl s Gigi Hadid, chtěl upozornit na zkažený svět modelek, kterému vévodí šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintour. „I když shledávám Gigi Hadid krásnou, ona a její kamarádka Kendall Jenner nemá ve vysokém modelingu co dělat. Tímto gestem jsem chtěl upozornit modelingový průmysl na to, aby začali na přehlídkových molech a titulkách časopisu Vogue využívat opravdové talenty místo protekčních, roztomilých holek z Instagramu,“ napsal Vitalii na Instagram. „Můžete to nazvat protestem nebo manifestem. Je to také zpráva pro Annu Wintour, která by se měla probrat a přestat s umísťováním pochybných celebrit na titulku Vogue,“ dodal.

Fotogalerie
17 fotografií