Brad Pitt se prý zakoukal do smyslné Francouzky při natáčení filmu Spojenci (Allied) a jejich příliš vřelý vztah snášela Angelina Jolie (41) těžce. Svému manželovi, s nímž vychovává šest dětí, dělala žárlivé scény a manželské nesváry vyvrcholily až tím, že herečka podala žádost o rozvod.

To šokovalo nejen slavného herce. „Jsem velmi zarmoucený, ale teď záleží hlavně na blahu našich dětí. Laskavě prosím média, aby jim dopřála klid, který si zaslouží v této náročné době,“ řekl Pitt v prohlášení pro magazín People. „Je to velmi smutné. Muselo se stát něco velmi vážného, když Angelina učinila takové rozhodnutí,“ řekl otec slavné Lary Croft Jon Voight.

S šokující příčinou, která mohla vést k rozluce páru, přišel server Hollywoodlife, který tvrdí, že za vším stojí právě Marion Cotillard! Podle serveru se Pitt s francouzskou herečkou během natáčení sblížil natolik, že s ní čeká dítě!

Herečka totiž v rozhovoru pro magazín Closer potvrdila, že je těhotná a svého druhého potomka porodí v prosinci, což by znamenalo, že k početí došlo někdy během března, kdy probíhalo natáčení filmu Spojenci!

Ovšem stejně tak by otcem dítěte mohl být herec Guillaume Canet, její dlouholetý partner, s nímž už vychovává syna Marcela (5). Přesto, načasování těhotenství je víc než podezřelé.

Sama Marion se k tomu po záplavě spekulací vyjádřila na webu Daily Mail ve čtvrtek ráno. „Toto je mé první a jediné vyjádření ke kauze, která propukla před 24 hodinami a do které jsem byla zatažena. Nejsem zvyklá tyto věci komentovat ani je brát vážně. Ale protože situace graduje a zasahuje lidi, které mám ráda, musím promluvit,“ napsala Daily Mailu s tím, že otcem dítěte je opravdu její partner Canet.

„Angie nemohla snést Bradovy sexuální scény s Marion. Hrozně žárlila. Brad se měsíce snažil ji uklidnit, ale nešlo to. Tvrdila, že si je jistá, že ji povedl,“ řekl zdroj blízký slavnému páru serveru X17Online. „Angie  žárlila na Brada celé roky, ale nikdy nežárlila tolik jako na Marion. Vždy byla paranoidní a bála se, že jí Brad udělá to samé, co udělal Jen (Jennifer Aniston),“ dodal zdroj. No a zdá se, že se její obavy naplnily.

Vše o rozvodu Angeliny Jolie a Brada Pitta na Blesk.cz zde >>>

Fotogalerie
39 fotografií