Bodyguard slavných, Ricky Hayden (†27), byl zabit, když se snažil čelit bandě čtyř zlodějů. Ti si přišli před jeho dům v Londýně pro motorku, kterou postavil pro svého mladšího bratra. Ricky jim chtěl zabránit v krádeži a to se mu bohužel stalo osudným.

Zloději byli vyzbrojeni mačetou, kterou na Ricka zaútočili. Po incidentu byl Ricky odvezen do nemocnice. Lékaři mu však nedokázali pomoc a Ricky na následky zranění zemřel. Jeho blízcí ho popisují jako „něžného obra“, který byl všemi milován. Jeho sestra April (23) sdílela na sociální síti srdcervoucí fotku, jak ho v posledních chvílích jeho života drží za ruku a loučí se s ním polibkem.

Zloději z místa činu jen tak odkráčeli. „Jeden tlačil motorku a ostatní tři kráčeli pryč, jako by se nic nestalo, zatímco se lidé sbíhali a křičeli,“ popisuje soused celý incident. V současnosti policie po zlodějích stále pátrá.

Při tomto útoky byl zraněn i Rickyho otec Paul (46), který rovněž pracuje jako bodyguard. Ten měl daleko více štěstí než jeho syn a útok přežil. Do potyčky se připletl i rodinný pes. Ten utržil velkou bodnou ránu do hrudníku, ale rovněž přežil.

Fotogalerie
16 fotografií