Jak to vypadá v praxi, předvedl na tiskové konferenci skupiny Elán, na které si okamžitě jednu irskou objednal. Tahle jeho libůstka ale vytáčí jeho kolegu Petra Jandu (74).

„Já jsem k němu jednou přišel do šatny a on mi řekl: Čau, brácha, napij se! Měl tam whisky. Já jsem to ale odmítl. On dodržuje ten rituál a mně je z toho špatně. Je to hanba, že si někdo zaplatil a kouká na ožralého muzikanta,“ řekl lídr Olympiku na Frekvenci 1.

Ale zřejmě tomu bude brzy konec. Frontman skupiny Elán prozradil, kdy definitivně udělá fanouškům pápá. „Musíte skončit, dokud vás lidé chtějí,“ prohlašoval už před časem slovenský zpěvák. Nyní svůj odchod do muzikantského důchodu konkretizoval: „Za dva roky končím stoprocentně,“ řekl nyní v rádiu Impuls Ráž.

„Vím, že to pak chybí, ale já už nechci dělat nic. Určitě už nebudu hrát,“ dodal Jožo rezolutně. Do té doby ale stihne ještě mnoho koncertů, třeba na přelomu září a října se s Elánem chystá vrátit do českých hal v rámci turné ke 30. výročí od vydání jejich nejúspěšnějšího alba Hodina slovenštiny.

Fotogalerie
22 fotografií