Průhledné boty připomínající pláštěnku nevypadaly moc pohodlně. Kim se dokonce musela držet za rámě bodyguarda, aby sebou nepraštila. Na sobě měla kráska světle modrý top a džínové šortky.

Kolem hubeného krčku se stáčel upnutý náhrdelník s nápisem: Saint (svatá, svatoušek) a v ruce nesla předmět, co vypadal jako kus mrtvého zvířate, ale ve skutečnosti to byla kabelka. Dokonce z ní visel ocas, který připomínal ten kočičí.

Skoro jako měla kočka Mercy, kterou měla Kim v roce 2012. Ta však po několik týdnech zemřela. Kim se mohla pyšnit upravenými vlasy a profesionálním make-upem. Vypadalo to, že jde na schůzku, byla totiž ve spěchu.

Den předtím Kim šokovala v dlouhých stříbrných šatech, které vyzývavě obreslovaly její tělo, když mířila na koncert, kde se setkala se svým nejlepším přítelem Jonathanem Chebanem. Její dcera na sobě měla obdobné šaty a tenisky, aby k sobě s matkou ladily.

Z celé akce Kim samozřejmě sdílela video přes Snapchat, kde tančí a baví se s Chebanem, dříve publicistou, který vystoupil v soutěži Big Brother ve Velké Británii.

Kim je vůbec velice otevřená ohledně toho, co dělá. V pondělí nasdílela například sexy fotku, kde odhalovala nohy, když pózovala ve stříbrných plavkách pro fotografy Merta Alase a Marcuse Piggota.

Co však VIP tamtamy řešily nejvíc, byla její pomoc Robu Kardashianovi, který má problémy s těhotnou přítelkyní. Kim se v tomhle případě neprojevila jako pravý mediátor, když ženě řekla: Nedávala bych mu falešnou naději, pokud s ním nechceš být!"

Rob řekl, že to má pod kontrolou. „Někdo se tu bude muset pochlapit. Můj plán není mít s někým dítě a pak s tím člověkem nebýt. To mi přijde bizardní.“

Fotogalerie
34 fotografií