Představitel neporazitelného boxera Rockyho byl vždy velmi pyšný na to, že jeho tři holky zatím poslouchají a nedělají problémy jako rozmazlené děti jiných filmových hvězd. Ale tomu je už konec!

Sistine (18), Sophia (20) a Scarlet (14) se po návratu z evropské dovolené začaly bouřit a nechtějí už dál žít pod přísným Rambovým velením. Nejdále zatím zašla krásná Sistine, která se dokonce stěhuje z Kalifornie do New Yorku, kde se chce věnovat práci v modelingu.

„Táta je fajn, ale umí být velmi ochranářský a nikam nás nechce samotné pouštět. A kluci, se kterými bych chtěla chodit, se ho velmi bojí. Já i moje sestry mu pořád říkáme, že už nejsme malé holky, ale jeho to vůbec nezajímá a pořád nás chce hlídat a ochraňovat.

On chápe, že jednou o nás přijde, ale momentálně zuří, že nad námi ztrácí kontrolu,“ postěžovala si Sistine, která už má za sebou společné focení s řeckou princeznou Olympií u uznávaného módního fotografa Terryho Richardsona.

Sistine

Je nejvíce podobná matce. Na rozdíl od ní ale miluje pozornost, na Instagramu má přes 150 000 fanoušků. Už podepsala i smlouvu s modelingovou firmou IMG, fotila pro magazín Vogue.

Jennifer Flavin

Je třetí Slyova manželka. Je považována za rodinný tmel, uvážlivě řeší všechny problémy, ještě než nastanou. Kvůli roli matky se vzdala modelingu a částečně i filmu.

Sophia

Studuje prestižní vysokou školu USC, kde patří k nejlepším žákům. Tátovi říká Bodyguard, má za sebou úspěšnou operaci srdce, miluje knihy, hlavně Shakespeara.

Scarlet

Má nejblíže k tátovi. Odmalička vyniká ve všech sportech, v poslední době se soustřeďuje na atletiku. Má přezdívku Blesk. Sly s ní jezdí na všechny závody.

Fotogalerie
10 fotografií