Manžel Martinky po smrti své ženy přišel do hospody a podle svědků zcela zmateně mluvil o tom, že jeho láska jen spinká. Vinu za její smrt odmítá. Novému Času Chovanec řekl, že za Martinkou chodil každý den a v posledních letech se jí snažil vyrvat hrobníkovi z lopaty. Jenže nezmohl nic.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Martinka z Turca tv JOJ

„Chodil jsem každý den do nemocnice, kupoval jsem všechno, co potřebovala. Pomáhal jsem jí do posledního dechu,“ dušuje se manžel Martinky. Kvůli alkoholu se z padlé hvězdy showbyznysu vytrácel život, ale Martin prý stále věřil, že přežije. „Šance byla jedna ku tisíci, ale stejně jsem doufal. Já za to nemůžu!“ tvrdí Martin, který dorazil do nemocnice zhruba hodinu poté, co jeho zákonná manželka naposledy vydechla.

Podle Martina by vše dopadlo jinak, kdyby jeho choť šla do nemocnice dřív. „Jenže ona stále podepisovala reverz a mně pak volali z nemocnice. Ráno ji vzali a večer byla zpátky a zase pila. A pořád dokola, i patnáctkrát,“ tvrdí Chovanec. Ten také přiznal, že Martinka pila první ligu. „Za den vypila tři čtyři litry. Víno i rum,“ říká Martin, který jí prý říkal, že dopadne špatně. „Já jsem ji na smrtelnou postel nepoložil,“ říká důrazně vdovec, kterého ze smrti Martinky viní i její matka.

Ta nicméně přiznala, že i u ní si Martinka také nějaké to vínko dala, ale nic jiného. „Říkala, že v Kolačíně pijí tvrdé. Tak to asi nezvládla,“ myslí si Anka Zuzaniaková, která ale v poslední době nebyla s dcerou v kontaktu, protože se pohádaly. O smrti svého dítěte teď mluví věcně. „Tušili jsme to. Co naděláme. Škoda, že tu svoji slávu nevyužila. I bohatí se jí nabízeli, ale ona si vzala chudého alkoholika a psychopata,“ řekla webu Pluska.sk.

Fotogalerie
19 fotografií