Do Los Angeles zavítala během své šňůry zpěvačka Adele. Držitelka několika cen Grammy a majitelka zlatého Oscara vystoupila v aréně Staples Center v pátek. Zpěvačka, která svět dobyla hity jako »Someone Like You« či »Set Fire to the Rain« se během koncertu rozhodla potěšit jednu ze svých fanynek a vytáhnout ji k sobě na pódium.

Šťastlivcem se stala čtyřiadvacetiletá dívka, která měla to štěstí a získala místa přímo u pódia. Adele ji vzala k sobě na pódium, aby si s ní zazpívala píseň »Remedy«, netušila však, že před mikrofon nepostavila pouhou fanynku, nýbrž Jamie Grace. Zpěvačku, která byla v roce 2012 nominovaná na cenu Grammy za nejlepší moderní křesťanskou píseň a ten samý rok vyhrála cenu Dove Award.

 

Jakmile zpěvačka zazpívala pár tónů, Adele nestačila koukat, co za talent vytáhla z davu. Jamie však zapomněla slova Adeliny písně Remedy, a tak ji zpěvačka pobídla, ať zpívá, cokoliv si přeje. Arénou se rozezněl hit Elvise Presleyho »I Can´t Help Falling in Love with You« a to už světoznámá diva nemohla popadnout dech. Ze setkání se svým vzorem byla však nadšená i Jamie, která pro ABC řekla: „Byla jsem nadšená, unešená a poctěna.“

last night. I sang on stage with @Adele. woke up giggling 😭☺️ 📷 @morganhnichols

Fotka zveřejněná uživatelem Jamie Grace [Harper] (@jamiegraceh),Srp 10, 2016 v 7:48 PDT

Fotogalerie
45 fotografií